Vykúpime vaše auto každý deň v roku
Ako to funguje?


1. Získajte bezplatné ocenenie
Vyplňte formulár na našej webstránke a my vás budeme kontaktovať s návrhom ceny za vaše vozidlo. 


2. Overenie technického stavu
Po odsúhlasení našej prvej ponuky je potrebná fyzická obhliadka technického stavu vášho vozidla. To prebieha v našej sieti partnerských autoservisov a vy si môžete vybrať, ktorý je vám najbližšie. Súčasťou overenia je aj testovacia jazda.


3. Podpis kúpno-predajnej zmluvy
Ak overenie technického stavu prebehne úspešne, poskytneme vám návrh kúpno-predajnej zmluvy. Po odsúhlasení podmienok uzatvoríme zmluvu.


4. Prevod peňažných prostriedkov do 24 hodín
Peniaze za vaše auto vám vyplatíme ihned’ po uzatvorení kúpnej zmluvy. Celý proces tak od prvého kontaktu trvá len pár hodín. Jednáme férovo a konáme spoľahlivo a flexibilne. Prílohou kúpno-predajnej zmluvy je aj záznam o technickom stave vozidla. Pri podpise zmluvy podpíšeme aj preberací protokol.


5. Odhlásenie vozidla 
Vašou poslednou úlohou je odhlásenie auta z evidencie vozidiel na príslušnom dopravnom inšpektoráte, prítomný však musí byť aj nový majiteľ. Vozidlo je možné odhlásiť aj elektronicky ak disponujte občianskym preukazom s čipom, taktiež je potrebné mať overené splnomocnenie.

Ukončenie PZP po predaji vozidla 
Zmluvu povinného zmluvného poistenia môžete ukončiť po predaji vášho vozidla alebo po prepise držiteľa vozidla. Prepis držby vozidla vyznačí Dopravný inšpektorát na veľkom Technickom preukaze.

 
Maximálne 30 dní odo dňa odhlásenie vozidla vám pošleme fotokópiu alebo scan Technického preukazu s takto vyznačeným prepisom držby, ktorý pošlete poštou alebo mailom na e-mailovú adresu poisťovne, v ktorej máte PZP.
Radi vám poradíme nie len počas, ale aj po predaji vášho vozidla.


Chcete predať vaše auto? Špecializujeme sa najmä na značky Volkswagen, Škoda, Audi, Mercedes-Benz a BMW.


Komentáre